Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Misyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.

Başarılar: Kanguru Matematik 2017 Türkiye Üstün Başarı Plaket /Genç Nida Kuran-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Bölge 1.liği /Öğretmenler Günü Şiir Yarışması İlçe 2.liği /2019 Kalite Takip Sistemi İlçe Birinciliği /Ortaokullar arası 2018 web sitesi 1. liği

Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ARAPÇA
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis hizmeti mevcuttur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuzun sınav başarısı ilçe ortalamasının üstündedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Okulumuzun sınavla öğrenci alan okullara öğrenci yerleştirme oranı %12 dir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda voleybol futbol ve okçuluk dallarında sportif faaliyetler mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz Tübitak 4006 Bilim projelerine katılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Harezmi Eğitim Modeli Projesi uygulanmaktadır.

WEB - https://avcilaryunusemreiho.meb.k12.tr

Adres - AMBARLI MAH.IHLAMUR YOLU SOKAK NO.17 AVCILAR İSTANBUL

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Okulumuz Avcıların Ambarlı Mahallesinde meskundur.

Adres - AMBARLI MAH.IHLAMUR YOLU SOKAK NO.17 AVCILAR İSTANBUL

Ulaşım Reşitpaşa Caddesine 100 metre

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 1.2 km uzaklıkta bulunmaktadır.