İSTANBUL / AVCILAR - Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

May

"Geleceğin Yazarları Projesi" kapsamında, öğrencilerimizin metinlerinden oluşan "Yunus Emre'nin İç Sesi" isimli kitabımızın ortaokullar arası proje lansman fuarınıda tanıtımını yaptık. Kitabımızın hazırlanmasında emeği geçen Türkçe öğretmenimiz Füsun DOĞRU'ya ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz ingilizce öğretmeni Berna ÇELİK'in rehberliğinde 6. sınıflar ile "Saving The Planet" ünitesi kapsamında afiş çalışmaları hazırladık.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşe ÇEKİRDEK rehberliğinde "Dünya Engelliler Haftası" için pano çalışması düzenledik.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşe ÇEKİRDEK rehberliğinde "Anneler Günü" için pano çalışması düzenledik. Tüm annelerimizin anneler gününü kutlarız.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Tuba SAĞIR rehberliğinde 6. sınıf öğrencilerimizle "Hz. Muhammed'in Hayatı" ünitesine uygun olarak "Son Peygamber Hz. Muhammed" isimli animasyon filmini izledik.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Tuba SAĞIR rehberliğinde; Bilişim Teknolojileri dersi kapsamında algoritmik düşünmeyi geliştirmek amacıyla Tangram çalışmaları düzenledik.

May

Okulumuz ingilizce öğretmeni Berna ÇELİK'in rehberliğinde 6. sınıflar ile "Bookworms" ünitesi kapsamında pano çalışmaları hazırladık.

Nis

İstanbul Valiliğinin projesi olan "Ben okuyorum, İstanbul Okuyor" projesi kapsamında tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle 25 Nisan Perşembe günü saat 20.30-21.30 arasında kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılan öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Genç Seda Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması İstanbul ili finalinde okulumuzu temsil eden ve dereceye giren 8/B sınıfı öğrencilerimizden Abdulrahman SABBAGH'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuz öğrencileri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladık. Törende emeği geçen Ayşe ÇEKİRDEK öğretmenimiz ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Türkçe Öğretmenimiz Arzu ŞAHANKAYA rehberliğinde Nisan Ayında gerçekleştirdiğimiz etkinlikler;

• "Bu Nedir?" adlı etkinlik yapıldı,
  • Grafiti etkinliği yapıldı,
  • Mısra ezberleme yarışması düzenlendi.

Mrt

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri, öğretmenlerimiz ve Avcılar Müftüsü Sayın Necdet ARMAN'ın katılımlarıyla Avcılar Müftülüğü'nün  uhdesinde iftar yemeği düzenlenmiştir. Tüm öğretmen, öğrenci ve misafirlerimizin oruçlarını Allah kabul etsin.

İftarımıza katkı sağlayan Avcılar Müftümüze ve Mevlana Kur'an Kursu öğreticilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Türkçe Öğretmenimiz Arzu ŞAHANKAYA rehberliğinde Mart Ayında gerçekleştirdiğimiz etkinlikler;

• "Anlamını Bul" adlı oyun
  • "Kelime Türetme" adlı oyun
  • Öykü oluşturma yarışması
  • Ramazan konulu etkinlik ve yarışamalar

Mrt

Okulumuz 7. Sınıf öğrencileri ile Teknoloji ve Tasarım Dersi kapsamında mimari tasarımlar oluşturduk.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte gelenekselleşmiş Teravih Namazı buluşmamızı Avcılar Merkez Camii'nde gerçekleştirdik. Katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.