İSTANBUL / AVCILAR - Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

• 6. Sınıf öğrencilerinin Matematik ve Türkçe sınavları il geneli ortak olarak uygulanacaktır.
  • 26 Mart 2024 ve 27 mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan 6.sınıf il geneli Türkçe ve Matematik yazılı sınavları ile diğer sınıfların Türkçe ve Matematik sınavları aynı saatte yapılacaktır.
  • Uygulamalı derslerin sınavları 18-22 Mart 2024 tarihleri arasında branş öğretmen tarafından belirlenen bir günde uygulanacaktır.

Ara

*6.sınıf öğrencilerinin Türkçe ve Matematik sınavları il genelinde ortak olarak yapılacaktır.

*Sınavlar ilgili günlerde ders öğretmenlerinin belirlediği saatlerde uygulanacaktır. Yalnız 26 Aralık 2023 tarihinde uygulanması planlanan il geneli 6.sınıf Matematik ve Türkçe Sınavı ve diğer sınıfların Matematik ve Türkçe sınavları aynı saatte yapılacaktır.

*Uygulamalı derslerin sınavları 08-12 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Dönem 1. Yazılı Sınavları Belirtilen Tarihlerde Yapılacaktır.

May

Okulumuzda e-okul,mebbis ve EBA tanıtımı tecrübeli öğretmenlerimiz  tarafından işbirliği içerisinde yapılmıştır.

May

Okulumuzda eğitim öğretim yılı içerisinde akademik ve sosyal etkinliklerde başarılı olan öğrenciler belirlendi.Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce koordine edilen ve Türkiye Diyanet Vakfı ile ortaklaşa gerçekleştirilen yaz eğitim etkinliklerine katılım sağlandı.

May

Ramazan Ayı boyunca okulumuzda 25 adet Hatimler yapıldı.Camilerde Teravih Namazları kılındı.Kur'anı Kerim okumaları yapıldı.Velilerimizle birlikte hatim duaları yapıldı.

May

Okulumuzda 8.sınıf öğrencilerimize yönelik düzenli aralıklarla LGS Deneme Sınavı yapılmaktadır.Sınav sonuçları sınıf içi ve sınıflar arası olarak değerlendirilmekte,öğrenci,öğretmen ve velilerle paylaşılmaktadır.Dereceye giren öğrenciler ödüllendirilmektedir.

May

Okulumuzun imkanları ölçüsünde velilerimizin bekleme ve öğretmenlerle görüşme yapmaları için mekanlar düzenledik.

May

Sevgili 8. Sınıf öğrencilerimiz Okulumuz psikolojik danışmanı Gülay DELCAN tarafından düzenlenecek seminer 01.06.2021 Salı günü saat 17.00 da gerçekleştirilecektir.