İSTANBUL / AVCILAR - Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

ÇEDES KAPSAMINDA ASKIDA EKMEK PROJESİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Verdiğiniz her hayır( sadaka) kendiniz içindir. Allah rızasını umarak yaptığınız her hayrın karşılığı size eksiksiz olarak verilir. (Bakara 272)

Değerler Kulübü rehberliğinde;

Bu projede amacımız çocuklarda yardımlaşma ve paylaşma duygusunu pekiştirebilmek olmuştur. Bu amaçla öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin desteğiyle ''Askıda Ekmek ''projesini gerçekleştirdik.

Her öğrencimiz kendi harçlıklarını biriktirerek oluşturulan ''Askıda Ekmek'' kumbarasına gönüllülük esasına göre ve imkanı ölçüsünce destek sağlayarak biriken ücretleri çevremizdeki fırınlara değerler kulübünü temsil eden öğretmenimiz Rabia Nur MEYDAN ve öğrencileri ile birlikte teslim etmiştir.

Yayın: 28.12.2023 - Güncelleme: 28.12.2023 14:33 - Görüntülenme: 127